Курсант старшина Мадлен Пенева получи почетен плакет на МО

Почетен плакет на Министерството на отбраната получи курсант старшина Мадлен Пенева от Националния военен университет „Васил Левски“. Призът на Мадлен Пенева е за постигнати отлични резултати в учебната дейност, личностни качества и за принос, издигащ престижа на Министерството на отбраната в конкурса „Студент на годината 2022“.

Снимка

Курсант старшина Пенева беше наградена от полковник Георги Крайнов, временно изпълняващ длъжността заместник началник на Националния военен университет.
Освен званието „Студент на годината“, Мадлен получи тази година и Академичната награда на Община Велико Търново „3 март“.
Грамоти за постигнати високи резултати при изпълнението на служебните си задължения, проявен професионализъм и за принос в развитието и усъвършенстването на военнообразователната система, получиха старши експертите в Институт „Научноизследователска и иновационна дейност“ Петя Колева и Александрина Евстатиева-Иванова. Отличията са във връзка с честването на 6 май - Ден на храбростта и празник на Българската армия.