Национален военен университет "Васил Левски"

Началникът на Националния военен университет „Васил Левски“ награди полк. доц. д-р Николай Урумов

Началникът на Националния военен университет „Васил Левски“ бриг. ген. Иван Маламов връчи на полк. доц. д-р Николай Урумов сувенирна карабина. Полк. Урумов, който е зам.-началник по учебната и научна дейност, получи отличието в чест на празника на Българската армия 6 май.
Снимка
Със заповед на министъра на отбраната още двама офицери от Военния университет бяха наградени с предметни награди за постигнати високи резултати при изпълнение на служебните задължения, принос към отбраната на страната и във връзка с Деня на храбростта. Полк. доц. д-р Дилян Димитров, декан на факултет „Артилерия, ПВО и КИС“ получи награден знак „За отлична служба“ – II степен. Подп.д-р Павлин Глушков е отличен със сувенирен нож.
Б
риг. ген. Иван Маламов награди още близо 50 военнослужещи и цивилни служители на висшето училище с грамоти във връзка с празника на Българската армия. Отличията на всички са за постигнати високи резултати при изпълнение на служебните задължения, проявен професионализъм и за приноса им в развитието и усъвършенстването на военно-образователната система.
Снимка Снимка
Снимка Снимка