Национален военен университет "Васил Левски"

Началникът на НВУ „Васил Левски“ получи благодарствено писмо от пожарникарите в Ловеч

Началникът на Националния военен университет „Васил Левски“ бриг. ген. Иван Маламов получи благодарствено писмо за проявената от курсант ст. сержант Васил Добромиров Павлов съпричастност и оказано доброволно съдействие при гасенето на пожар в ловешкото село Микре.
„Имам удоволствието, от името на служителите на РСПБЗН – гр. Ловеч и лично от мое име, да изкажа най-искрена благодарност на курсант в ръководения от Вас университет – ст. сержант Васил Павлов. Изразяваме нашето дълбоко уважение, признателност и възхищение към ст. сержант Павлов за проявената смелост, мъжество и всеотдайност, поемайки риска да се изправи срещу огнената стихия в труден за нашия екип момент!
Конкретният случай по безспорен начин доказва, че Националният военен университет създава отговорни, подготвени и мотивирани млади хора, които уверено ще гарантират сигурността и спокойствието на гражданите“, се казва в писмото, подписано лично от началника на Районната служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ в Ловеч гл. инспектор Явор Абаджиев.