Военнослужещи и цивилни служители от Националния военен университет получиха отличия

Осем военнослужещи и цивилни служители от Националния военен университет „Васил Левски“ получиха отличия за постигнати високи резултати при изпълнение на служебните задължения.
Със заповед на министъра на отбраната сувенирен нож получи подп д-р Павлин Глушков, гл. ас. в катедра „Логистика на сигурността“ на факултет „Общовойскови“ в Националния военен университет. Неговата награда е за постигнати високи резултати при изпълнение на служебните задължения, принос към отбраната на страната и във връзка с 6 май - Ден на храбростта и празник на Българската армия.
Снимка

Със своя заповед началникът на НВУ „Васил Левски“ бриг. ген. Иван Маламов връчи грамоти на подп. доц. д-р Живко Проданов, старшина Борис Георгиев от Професионалния сержантски колеж, проф. д.н. Севдалина Димитрова, доц. д-р Димитър Димитров, д-р Христина Братанова, доц. д-р  Ваня Димитрова и цивилен служител Цветомила Георгиева.

Снимка Снимка

Отличията са за съществен принос в подготовката на кадри за нуждите на България и за  проявен професионализъм и принос в развитието и усъвършенстването на военно-образователната ни система и в научните изследвания в интерес на отбраната и във връзка с 24 май – Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност.