Участниците в курса по дигитален маркетинг получиха сертификати

Първите участници в курса по дигитален маркетинг, чийто домакин беше Националният военен университет „Васил Левски“, получиха сертификати за преминатото обучение. 70 момичета и момчета от Велико Търново и съседни области, на възраст от 18 до 35 години, са се включили в курса. Техен преподавател е бил Александър Иванов от фирма Createx, с която Военният университет има сключено споразумение.

Снимка Снимка

Снимка

„Вие сте първите и аз ви благодаря за това, че вдъхнахте вяра на проекта и показахте, че всичко това може да се случи. Истинско удоволствие за мен беше да бъда ваш преподавател, защото сте интелигентни и търсещи млади хора. Надявам се да сте повярвали в това, което искахме да ви покажем, че можете да се реализирате успешно и в този град, без да е нужно да ходите в София“, коментира Александър Иванов. И уточни, че част от курсистите вече са започнали стаж във фирми, които работят в областта на дигиталния маркетинг.

„Поздравявам всички ви с успеха и с впечатляващите резултати, с които сте взели изпита си. Отворени сме за такова сътрудничество, защото търсенето на връзки с бизнеса би допринесло за развитието на Военния университет“, каза и зам.-началникът по учебната и научна част на НВУ полк. доц. д-р Николай Урумов, който връчи сертификатите на 25 от участниците в курса. Сред тях е и Екатерина Петрова, която е ръководител звено, секция „Еразъм офис“.

Снимка Снимка

Снимка

Обучението е част от проекта „Посока професия“, изпълнен с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по фонд „Младежка безработица“ в рамките на финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство и Норвежкия финансов механизъм. В България проектът се изпълнява от фондация „Работилница за граждански инициативи“.