Благодарност към отборът по Специализиран ръкопашен бой!

Уважаеми, майор Стоичков!

От мое име и от името на цялото командване на Националния военен университет „Васил Левски“, Ви благодаря за изключителното представяне на отбора по Специализиран ръкопашен бой в „България търси талант“! Вие, като отбор, стигнахте до финала на това телевизионно шоу, но всъщност изкачихте спортен връх. И се превърнахте в пример за всички останали курсанти.
Благодаря Ви за всеотдайността, с която възпитавате тези момчета, за това че ги учите да бъдат победители и още по-важното – учите ги да бъдат хора, които уважават труда и пътя към победата!

Снимка

Скъпи момчета, вие сте достойни синове на България! Бъдете все така смели, когато защитавате честта на пагона и името на Националния военен университет „Васил Левски“! Преодолявайте себе си, борете се за идеалите си, когато имате цел, не се отказвайте преди поне да опитате да я достигнете и вярвайте, че вече можете всичко!
Благодаря ви за достойното представяне в „България търси талант“. Гордея се с вас! А вие се гордейте с избора, който сте направили да бъдете курсанти в Националния военен университет „Васил Левски“! Никога не забравяйте, че този избор ви прави достойни наследници на Апостола на свободата Васил Левски!

Бригаден генерал Иван Маламов,
началник на НВУ „Васил Левски“