88 специализанти получиха удостоверения за завършени курсове в ПСК

50 специализанти получиха удостоверенията си за завършени курсове в секция „Сухопътни войски“ на Професионалния сержантски колеж към НВУ „Васил Левски“. Курсовете са за придобиване на офицерско звание „Офицерски кандидат” на логистични и технически длъжности“, за длъжност „Командир на взвод” и приравнени и военно звание „Офицерски кандидат“ и за длъжност „Заместник-командир на взвод” и приравнени и военно звание „Старши сержант“.

88 специализанти получиха удостоверения за завършени курсове в ПСК88 специализанти получиха удостоверения за завършени курсове в ПСК

Още 33-ма специализанти преминаха успешно обучение в секция „Артилерия и противовъздушна отбрана“ в Шумен на Професионалния сержантски колеж към НВУ. Техният курс беше „Подготовка на сержанти за придобиване на професионални компетенции, даващи възможност за повишаване във военно звание „Сержант“.

88 специализанти получиха удостоверения за завършени курсове в ПСК88 специализанти получиха удостоверения за завършени курсове в ПСК

Удостоверенията в секция „Артилерия и противовъздушна отбрана“ връчиха офицерски кандидат Крум Вачков, директор на Професионалния сержантски колеж и офицерски кандидат Тихомир Петков, заместник-директор на секция „Артилерия и противовъздушна отбрана“ на Професионален сержантски колеж.