Курсант-старшина Димитър Раев е призьор в категория „Сигурност и отбрана“ на 17-ото издание на Националния приз “Студент на годината”

Вчера на тържествена церемония в аула "Максима" на УНСС бяха връчени наградите "Студент на годината 2023". Събитието беше под патронажа на акад. Николай Денков - министър-председател на България.

Курсант-старшина Димитър Раев е призьор в категория „Сигурност и отбрана“ на 17-ото издание на Националния приз „Студент на годината“Курсант-старшина Димитър Раев е призьор в категория „Сигурност и отбрана“ на 17-ото издание на Националния приз „Студент на годината“

Заместник-министърът на вътрешните работи Ивелина Дундакова връчи наградата на курсант-старшина Раев, който тази година завършва своето обучение в Националния военен университет "Васил Левски", специализация "Военни комуникационни и информационни системи". Той получи и плакет от министъра на отбраната Тодор Тагарев. От името на Министъра наградата връчи полковник Милен Илиев – началник на отдел „Образование и квалификация" на дирекция „Управление на човешките ресурси в отбраната" – МО.

Курсант-старшина Димитър Раев е призьор в категория „Сигурност и отбрана“ на 17-ото издание на Националния приз „Студент на годината“

 Националният приз "Студент на годината" се учредява в началото на 2006 година по инициатива на делегатите в Общото събрание на националното представителство на студентските съвети и се провежда съвместно с Министерството на образованието и науката. Конкурсът има мисията да популяризира постиженията на българските студенти сред българската общественост, удостоявайки студенти от всички области на висшето образование.

Снимки: Национално представителство на студентските съвети