Курсантите от випуск 2023 се явиха пред комисията по разпределение

Комисия по разпределение на випуска се проведе в Националния военен университет „Васил Левски“. В комисията участваха представители на структурите на личен състав на видовете въоръжение сили на Българската армия и Министерството на отбраната, където отиват да служат младите офицери. Тук дойдоха офицери от Националната гвардейска част, Съвместно командване на силите, Командването на Сухопътните войски, на Военновъздушните сили, на Военноморските сили, от Командването за логистична поддръжка, Съвместно командване на специалните операции, Командването за комуникационно-информационна поддръжка и киберотбрана и дирекция „Управление на човешките ресурси в отбраната“ в Министерството на отбраната.

Курсантите от випуск 2023 се явиха пред комисията по разпределение Курсантите от випуск 2023 се явиха пред комисията по разпределение

Пред комисията, председателствана от началника на Националния военен университет „Васил Левски“ бриг. ген. Иван Маламов, последователно застанаха всички млади офицери от „145-ти випуск „Васил Левски“.