Турнир по футбол на малки врати се проведе от 6 до 14 ноември в НВУ

Турнир по футбол на малки врати се проведе от 6 до 14 ноември в Националния военен университет „Васил Левски". Турнирът бе посветен на предстоящия Празник на Университета – 26 ноември.

Турнир по футбол на малки врати се проведе от 6 до 14 ноември в НВУТурнир по футбол на малки врати се проведе от 6 до 14 ноември в НВУ

Участниците – курсанти, военнослужещи и цивилни служители от НВУ бяха разпределени в осем отбора, четири от които се класираха за полуфиналите.

Турнир по футбол на малки врати се проведе от 6 до 14 ноември в НВУ

На финала достигнаха отборът на курсантите випускници „Безгрешните" и отбор „Камите", съставен от курсанти от четвърти курс. След изключително оспорван финал, чийто изход се реши с изпълнението на дузпи, финалист в турнира стана отбор „Камите".

Индивидуалните отличия в турнира си разделиха играчите от Професионалния сержантски колеж и курсантите четвъртокурсници: титлата „ голмайстор" на турнира бе присъдена на ефрейтор Николай Иванов от Професионален сержантски колеж, за „най-добър вратар" бе признат курсант- старши сержант Делян Иванов, за „най-добър защитник" бе обявен старшина Цветан Цанев от Професионален сержантски колеж, а „най-атрактивен играч" на турнира стана курсант- старши сержант Петър Михайлов.

Наградите на победителите връчи заместник-началникът на НВУ „Васил Левски" и председател на Спортния клуб на Университета полковник Георги Крайнов.