За поредна година в Националния военен университет „Васил Левски" се проведе Коледен благотворителен бал

Личният състав на НВУ „Васил Левски" се обедини около идеята да подпомогне с парични средства обучаеми от Университета, които се намират в неравностойно социално положение. Събраната сума тази година възлиза на 8 000 лв.

За поредна година в Националния военен университет „Васил Левски“ се проведе Коледен благотворителен балЗа поредна година в Националния военен университет „Васил Левски“ се проведе Коледен благотворителен бал

Началото на бала беше поставено с изпълнение на валс от началника на Национален военен университет "Васил Левски" бригаден генерал Иван Маламов и неговата съпруга. След което гостите на събитието имаха възможността да се насладят на „Валс" от „Втора джаз сюита №2" в изпълнение на курсанти от Университета.

За поредна година в Националния военен университет „Васил Левски“ се проведе Коледен благотворителен бал

Музикалната програма продължи с Химн на курсантите, в изпълнение на Военния духов оркестър и курсанти от Националния военен университет. Всички гости на бала имаха удоволствието да се насладят на изпълненията на Гергана Стоянова - участник в тазгодишното издание на "Гласът на България", класически произведения на роял от Божана Харизанова, изпълнения на виолончело и джура гайда от талантливите курсант-младши сержант Ивайло Раев и курсант-младши сержант Калоян Лаков, а курсант-младши сержант Вутов вдигна гостите на крака със своите авторски произведения.

Приятна изненада поднесоха старши сержант Александър Пеев и курсант-старшина Виктория Ковачка с изпълнението на две прекрасни български песни.

Официалната част на събитието завърши с български хора, в които се включиха всички гости на събитието.

Великотърновските музиканти Мирела Величкова, Асен Владимиров и Петко Савов поднесоха на финала на събитието прекрасни изпълнения на български и чужди песни и кавъри, с което допринесоха за доброто настроение и танци на гостите.