Стажанска програма в дигитална агенция CreateX

Великотърновският офис на дигитална агенция CreateX се разраства активно и на местно ниво имаме отворени позиции в нашия SEO отдел.

Търсим:

  1. Стажанти с мотивация за развитие, които да обучим на място;
  2. SEO човек с опит, който директно да бъде назначен на работа.

За стажантските позиции не се иска предишен опит, а по-скоро базови познания за материята и областта, като образование/курсове в сферата са предимство. Тази възможност е подходяща за старт на кариерата и трупане на активен практически професионален опит, като и добър шанс за постоянна работа в сферата на дигиталния маркетинг в Търново. Търсим мотивирани и жадни за знания, практика и промяна млади хора, каквито сме убедени, че има тук.

При интерес или нужда от повече информация, може да пишете на career@createx.bg (за да кандидатствате, е достатъчно да пратите CV и кратко инфо за себе си).

* CreateX Digital Agency е основана преди 4 години в София, а от половин година работи и офисът във Велико Търново. Обслужва над 50 клиента, сред които Jamieson, GO GRILL, SVR Laboratory и други. Към момента е единствената full service агенция за дигитален маркетинг с основен център в региона.